4 augusti 2007

Kvinnor torteras i svensk TV

I vårt välordnade och omtänksamma Sverige sänder betal-TV kanaler som TV1000 och Canal+ regelbundet "erotisk" film där kvinnor utsätts för hårdhänt och uppenbarligen smärtsamt analsex. Misshandel med andra ord.
Med tanke på hur vidrigt detta är så förstår man ju att polis, politiker, debattörer och feminister genast reagerar och slår ner på det med full kraft... Eller? Nej, istället är det i stort sett tyst!

Att dessa grupper och då framför allt den feministiska rörelsen inte reagerar mer än de gör är en av vårt samhälles största skamfläckar och dessutom fullständigt ofattbart. Men det är klart, vi i rättrådiga Sverige har ju viktigare saker att beklaga oss över, som t.ex. att kvinnor i vissa muslimska områden måste bära slöja. För vad är väl lite tortyr jämfört med det?

2 kommentarer:

Zarkow sa...

Bara för att du säger att frivilligt samarbete i något som kan vara smärtfyllt om du gör det felaktigt på egen hand är misshandel betyder inte att det är det.

När kommer dina upprop mot filmer med slagsmål i?

Pontus Kjällman sa...

Det jag skriver om är som sagt det som är populärt i många porrfilmer: "hårdhänt och uppenbarligen smärtsamt analsex", där kvinnorna skall "få vad de tål". Jag tror de flesta håller med om att det är få kvinnor i sådana filmer som verkar uppskatta det som görs med dem.

Att kvinnorna ändå ställer upp kan ju ha många orsaker men jag tror inte det är många som gör det för att det är så himla kul. I vissa grova scener är det nog dessutom så att kvinnorna inte hade väntat sig att det skulle bli så brutalt som det blev men de vill inte säga stopp när filmen rullar och betalningen och "karriären" står på spel.

Du frågar om upprop mot filmer med slagsmål. Jag kan glädja dig med att jag smygstartat i inlägget "Censurchefen som svek". :) Särskilt när det gäller det som, i likhet med porrfilmer, är s.a.s. på riktigt, m.a.o. rå kampsport.